linkbar.co.il מתכונים חנות הקניות באינטרנט לינקבר פרסם מאמרים באתר והוסף קישור פרסם בקשה להצעת מחיר מבעלי מקצוע לוח דרושים התחבר לאתר לשימוש במערכות כניסה להודעות
אינדקס עסקים
חיפושים אחרונים
הוסף עסק
הוסף מאמר
החלפות קישורים
הוסף אתר
קטגוריות
ראשי

פיצה

לכל המתכונים באתר פרטי המתכון: גולש בשר
כותב המתכון: עידית פייזק

מצרכים למתכון גולש בקר:
1 ק"ג צוואר ללא עצם חתוך לקוביות קטנות.
1 ראש שום
3 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות.
1 כף מרק עוף
2 כפות מרק בצל
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה :
מטגנים במעט שמן (רבע כוס) את קוביות הבשר מכל הצדדים , מכסים את הסיר וממשיכים לאדות את הבשר עוד 10-15 דקות כך שיגיר נוזלים.
מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים מים רותחים עד מעל לכיסוי הבשר בערך 3-4 כוסות ומבשלים על אש בינונית במשך 3/4 שעה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל בסיר מכוסה עד לריכוך הבשר כאשר מזלג ננעץ בו בקלות (זה יכול להמשך כשעתיים בישול) במידה ויש צורך מוסיפים מים.
כשהבשר רך מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהן רכות.

בסיום מתקבל תבשיל סמיך וריחני המתאים בעיקר לימי החורף הקרים ולשבתות וחגים.

שיהיה בהצלחה!!!
בתיאבון...

גולש בשר

גולש בקר - תבשיל חם של קוביות בשר קטנות עם תפוחי אדמה ברוטב אדום המורכב מארומה של תבלינים משובחים העוטפים כל קובייה בצבע וטעם שנשארים בפה.