linkbar.co.il מתכונים חנות הקניות באינטרנט לינקבר פרסם מאמרים באתר והוסף קישור פרסם בקשה להצעת מחיר מבעלי מקצוע לוח דרושים התחבר לאתר לשימוש במערכות כניסה להודעות
אינדקס עסקים
חיפושים אחרונים
הוסף עסק
הוסף מאמר
החלפות קישורים
הוסף אתר
קטגוריות
ראשי

פיצה

לכל המתכונים באתר פרטי המתכון: עוגת קצפת ותותים
כותב המתכון: עידית פייזק

והנה המתכון:
חומרים לבסיס:
6 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
חומרים לציפוי העוגה:
לקרם: 2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
חבילה תותים פרוסים דק
1 קופסא ג'לי תות

אופן ההכנה:
להקציף שש חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב. לערבב את החלמונים היטב ולהוסיף בזרם דק אל החלבונים תוך כדי ערבוב. להוסיף חבילת אינסטנט וניל ולערבב לתערובת אחידה.
לשמן תבנית מספר 26 ולצקת את התערובת לתוכה, לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהעוגה נהיית זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי, עוגה זו ניאפת מהר יחסית לעוגות אחרות, בין 15 ל-20 דקות בערך.
להוציא את העוגה ולצנן.
להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר לקצפת עמידה ויציבה ולמרוח על העוגה.
לסדר את התותים הפרוסים על הקצפת בצורה יפה ומסודרת (אני מסדרת בצורת פרח).
להכין את הג'לי על פי הוראות היצרן שעל גבי הקופסה, לחקות שיצטנן מעט אבל לא לחכות יותר מדי שלא יהפוך לג'ל מוצק שלא ניתן למרוח אותו. בעזרת כף לצקת את הג'לי בעדינות מעל גבי התותים עד שכולם מכוסים ולהכניס למקרר.

בהצלחה!!!

שימו לב: התמונה להמחשה בלבד! בקרוב תעלה תמונה מעודכנת.

עוגת קצפת ותותים

הבן שלי והילדים שלי בכלל אינם חסידים של עוגות, אבל העוגה הזו כבשה אותו!
מבלי ששמתי לב גדל הילד הקטן והמדהים שלי והפך מנער חכם להפליא לבחור שאוטוטו יעשה את צעדיו הראשונים במדים.
מבטיחה לך גיאצ'וק כל שבת שתהיה בבית העוגה הזו תחכה לך במקרר רק לך... אוהבת אמא.